Tegelzetter Hilversum

Woonachtig in Hilversum en binnenkort plannen om je badkamer aan te pakken, dan heb je tegelzetter Hilversum nodig. Voor een grondige renovatie van je badkamer moet je bij de TZS Bouwgroep zijn. Zij maken van iedere badkamer een plek waar jij de dag ontspannen kan beginnen en eindigen. Een badkamer die praktisch en tegelijkertijd sfeervol is, met oog voor detail en voorzien van de nieuwste badkamer snufjes.

Badkamer renovatie door de TZS Bouwgroep

De TZS Bouwgroep is gespecialiseerd in badkamers. Een goede planning bij een badkamer renovatie is van essentieel belang. Omdat de TZS Bouwgroep zowel loodgieters, tegelzetters, stukadoors als timmermannen en elektriciens in huis heeft kunnen alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd worden zodat je snel weer gebruik kan maken van je nieuwe badkamer. Vraag nu meteen een offerte aan voor jouw droom badkamer.

Tegelen, doe het zelf!

Ben je handig en heb je de tijd dan kan je ook zelf je badkamer, toiletruimte of keuken betegelen. Ondanks dat het een secuur werkje is waar veel meet- en rekenwerk bij komt kijken is het geen onmogelijke klus. Het is wel een tijdrovende klus en afraffelen bekend dat je dat terugziet in het eindresultaat.

Tegelzetter Hilversum

Tegelzetter Hilversum geeft je tips

Als je besluit zelf het tegelwerk te doen lees dan verder voor de tips van Tegelzetter Hilversum. Met een goede voorbereiding en de juiste gereedschappen leg of zet jij straks zelf een strakke vlakke vloer of wand.

  • Tijd; Zijn de muren schots en scheef of niet effen dan zal je deze eerst moeten egaliseren. Pas als de muren goed droog zijn kan je starten met tegelen.
  • 1e tegelzetten; Begin onderaan maar niet meteen bij de vloer, begin een tegelrij erboven. Je vloer kan namelijk scheef zijn en eenmaal scheef begonnen is scheef eindigen. Beter zet je boven de eerste tegel een streep en trek dan een horizontale lijn met de waterpas. Zo weet je zeker dat je een rechte lijn hebt.
  • Zorg voor goed gereedschap; Goed gereedschap is het halve werk. Dat is bij tegelen niet minder waar. Zorg voor een goede tegelsnijder het is zonde als je, je mooie tegels weg moet gooien omdat ze een lelijke rand hebben. Een tegelsnijder kan je huren bij de bouwmarkt.
  • Lijmen van de tegels; Breng niet te veel tegellijm in een keer aan op de muur. Het droogt namelijk best snel en voor je het weet is de lijm droog voordat je aan het eind bent. Gebruik tussen de tegels een tegelkruisje. Zo houd je overal dezelfde afstand.
  • Voegen van de tegels; Begin niet te vroeg met het voegen. Zorg dat je minimaal, maar liever langer, 24 uur wacht voordat je gaat voegen. De tegellijm is nu goed genoeg gedroogd. Na het voegen de tegels met een natte spons afnemen en daarna oppoetsen met een droge doek.

Zie je dat zelf tegelen niet een onmogelijke klus is! Toch niet overtuigd van je eigen kunnen vraag dan een offerte op bij de TZS Bouwgroep.